VllesaWallet

Aplikacioni më innovativ për pagesa dhe transfere parash në Kosovë!

Shkarko VllesaWallet

appstore
google-play

VllesaWallet nga VllesaPagesa është aplikacioni më i avancuar në tregun e Kosovës për realizimin e pagesave dhe transferimit të parave.

TRANSFERO PARA ME 0 PROVIZION

Duke pasur një llogari VllesaWallet ju mund të transferoni para brenda territorit të Kosovës, brenda sekondash dhe pa kosto shtesë.

HAPAT E PËRDORIMIT