RIA Money Transfer

Shkarko VllesaWallet

appstore
google-play

Ria Money Transfer është një ndër tre kompanitë më të mëdha në botë për transferimin e parave. Me një historik të gjatë në tregun e remitancave, misioni i RIA-s është të sjellë më pranë familjen, miqtë dhe biznesin në çdo cep të botës, duke ofruar tarifa të lira që favorizojnë transferimin e parave për këdo. 

Në vitin 2017, Ria fitoi cmimin “Shërbimi më i mirë për klientin”, akorduar nga Center World Awards, si rrjedhojë e shërbimit të shpejtë, sigurtë e miqësorë.

RIA Money Transfer me provizionet më të lira në treg

VllesaPagesa është partner i RIA Money Transfer në Kosovë dhe shërbimin e gjeni lehtësisht në të gjithë territorin e Kosovës, nëpërmjet 80+ lokacioneve të VllesaPagesa.

 

Shiqo provizionet e transferimit të parava me RIA Money Transfer këtu.