VllesaWallet

Aplikacioni më innovativ për pagesa dhe transfere parash në Kosovë!

Shkarko VllesaWallet

appstore
google-play

VllesaWallet

Mos prit n’rend, paguaj n’vend. Fillo përdorimin e VllesaWallet, lehtësoja punët vetës, paguaj nga kudo që ndodhesh.

VllesaWallet nga VllesaPagesa është aplikacioni më i avancuar në tregun e Kosovës për realizimin e pagesave dhe transferimit të parave.

0 kosto për hapje dhe mirëmbajtje të llogarisë.

Shumë pagesa me 0 provizion.

I lehtë në përdorim dhe me siguri maksimale. 

 • MBI 100 LLOJE TË PAGESAVE

  Paguaj nga telefoni, mbi 100 lloje të pagesave me provizionet më të lira. Me VllesaWallet paguani nga shtëpia, nga vendi i punës, nga kudo që jeni. Paguaj pa prit në rend, pa kesh dhe pa shpenzime.

 • PAGUAJ ME 0 PROVIZION

  Ju çdo ditë paguani fatura të shërbimeve të ndryshme publike, faturat e ujit, mbeturinave e shumë shërbime tjera për të cilat shpenzoni shum para. Me VllesaWallet të gjitha i paguani me 0 Kosto.

 • I LEHTË NË PËRDORIM

  Kuleta juaj dixhitale VllesaWallet është krijuar që të jetë lehtë e përdorueshme nga të gjithë. Të gjitha shërbimet në VllesaWallet realizohen në pak sekonda dhe me një procedurë të thjeshtuar.

 • HAP LLOGARINË ME 0 PROVIZION

  Llogaria në VllesaWallet është pa kosto. Hapja e llogarisë, mirmbajtja, ruajtja e fondeve, mbushja e llogarisë, të gjitha me 0 kosto.

 • PAGUAJ SIGURT

  Kuleta juaj dixhitale VllesaWallet ju ofron siguri maksimale në shërbimet që ofron. Ne përdorim teknologjitë e fundit për procesimin dhe ruajtjen e të dhënave.